Toldisa

D’on venim?

TOLDISA (Toldos Diversos Sabaté) és una empresa familiar fundada l’any 1968 per Modest Sabaté Alentorn i Teresa Casanova Sedó. L’empresa, situada a Segur de Calafell (Tarragona), continua oferint els seus serveis i experiència en protecció solar avui en dia, gràcies als seus fills i nets.

Des dels seus inicis ens hem dedicat a la confecció, fabricació i instal·lació de tendals. L’assistència a fires i congressos nacionals i internacionals, permet mantenir-nos en primera línia del mercat, disposant sempre de les últimes novetats per a així satisfer qualsevol demanda dels nostres clients.

La nostra missió és atendre les necessitats dels nostres clients, tant al client particular com a despatxos d’Arquitectes, Decoradors i Interioristes que busquen una solució, pràctica, moderna, elegant i innovadora per a resoldre els seus problemes en protecció solar interior o exterior.

On anem?


Des del seu naixement, el sector de la protecció solar ha protagonitzat una gran evolució. Avui dia, la necessitat de protegir-nos amb espais d’ombra, va unida també a una cerca de benestar i qualitat de vida. D’aquesta manera l’adquisició d’un tendal no sols respon a la necessitat de protecció, sinó que també busquem confort, comoditat o crear nous espais exteriors de la llar amb un toc de disseny.